Amazon Video

JC-Electronics Bedrijfsfilm

JC-Electronics is een wereldwijd vertrouwde en erkende leverancier van industriële elektronica. Wij leveren nieuwe, refurbished, gerepareerde, bijna obsolete en obsolete industriële elektronica producten en reserve onderdelen naar onze klanten in meer dan 110 landen wereldwijd.

Onze slogan is “We think in solutions” waardoor wij met unieke en passende oplossingen komen voor jou. Met competitieve prijzen en betrouwbare leveringen zorgen wij ervoor dat jij de producten snel en op het juiste moment ontvangt. Onze grote voorraad is het hart van onze onderneming – met meer dan 350.000 componenten in ons magazijn, kunnen wij jou snel voorzien van het juiste product. Dit geldt voor zowel nieuwe als refurbished producten. Allen geleverd met 12 maanden JC-Electronics garantie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.