Amazon Video

Tv Klan – Black Friday në GoTech Electronics | Lajme – News

#blackfriday #gotechelectronics

Black Friday, dita me blerjet dhe ofertat më të mëdha me origjinë nga Amerika është kthyer traditë edhe në Shqipëri. Me prezencën e markave ndërkombëtare, Gotech Electronics një ndër kompanitë lider në tregun e Elektronikës dhe Elektroshtëpiakeve është detinacioni i parë që përqafon çdo trend botëror.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech Electronics: Këtë fund nëntori në Gotech Electronics nisim me Black Friday në eventin më të madh të uljeve. Është një ngjarje e madhe sepse të gjithë klientët përfitojnë çmimet që bëhen vetëm një herë në vit.

Ofertat kanë prekur të gjitha kategoritë e produkteve si frigoriferë, lavatriçe, televizorë, soba, kondicionerë dhe elektroshtëpiake të tjera të vogla.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech Electronics: Po veçojmë disa prej produkteve në ofertë:

Lavatriçe Candy 9 kg me klasin më të lartë të kursimit të energjisë me çmim të pakonkurueshëm, 29 990 lek.

Për të shijuar magjinë e kampionatit botëror sjellim TV Hyundai 50’ Smart Android me çmim të papaërsëritshëm, 34 990 lek.

Smartphone Xiaomi RedMiA1 modeli më i mirë me super çmim 9 990 lek.

Gjithashtu nuk mund të mungonte në këtë ofertë edhe hekuri me depozitë Tefal për vetëm, për vetëm 9 990.

Për t’u ardhur në ndihmë konsumatorëve, Gotech ofron edhe blerje me këste. Gotech Electronics me 24 dyqane, nga e enjtja hap edhe dyqanin më modern në Tiranë në qendren tregtare më të re Emerald Mall.

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Email: info@tvklan.al

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.