Amazon Video

Tv Klan – Black Friday në GoTech Electronics | Lajme – News

FALSE:: ERROR: UNSUPPORTED ENCODING

Amazon Video

Tv Klan – Black Friday në GoTech Electronics | Lajme – News

#blackfriday #gotechelectronics

Black Friday, dita me blerjet dhe ofertat më të mëdha me origjinë nga Amerika është kthyer traditë edhe në Shqipëri. Me prezencën e markave ndërkombëtare, Gotech Electronics një ndër kompanitë lider në tregun e Elektronikës dhe Elektroshtëpiakeve është detinacioni i parë që përqafon çdo trend botëror.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech Electronics: Këtë fund nëntori në Gotech Electronics nisim me Black Friday në eventin më të madh të uljeve. Është një ngjarje e madhe sepse të gjithë klientët përfitojnë çmimet që bëhen vetëm një herë në vit.

Ofertat kanë prekur të gjitha kategoritë e produkteve si frigoriferë, lavatriçe, televizorë, soba, kondicionerë dhe elektroshtëpiake të tjera të vogla.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech Electronics: Po veçojmë disa prej produkteve në ofertë:

Lavatriçe Candy 9 kg me klasin më të lartë të kursimit të energjisë me çmim të pakonkurueshëm, 29 990 lek.

Për të shijuar magjinë e kampionatit botëror sjellim TV Hyundai 50’ Smart Android me çmim të papaërsëritshëm, 34 990 lek.

Smartphone Xiaomi RedMiA1 modeli më i mirë me super çmim 9 990 lek.

Gjithashtu nuk mund të mungonte në këtë ofertë edhe hekuri me depozitë Tefal për vetëm, për vetëm 9 990.

Për t’u ardhur në ndihmë konsumatorëve, Gotech ofron edhe blerje me këste. Gotech Electronics me 24 dyqane, nga e enjtja hap edhe dyqanin më modern në Tiranë në qendren tregtare më të re Emerald Mall.

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Email: info@tvklan.al

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/

Amazon Video

Tv Klan – 4 ditë të frikshme në Gotech Electronics | Lajme News

#gotechelectronics #ulje #zbritje

Tashmë në Shqipëri, si në gjithë botën është bërë traditë festa e Halloween. Gotech Electronics një ndër kompanitë lider në fushën e elektroshtëpiakeve dhe elektronikës i bashkohet kësaj feste duke sjellë ofertat më të mira. Për katër ditë me radhë, të gjitha produktet janë me ulje deri në 50%.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech: Sikurse është dhe vetë kjo festë e frikshme, ne kemi menduar të surprizojmë të gjithë klientët me çmimet më të mira në treg. Deri me datën 31 Tetor përgjysmohen çmimet. Çmimet janë të frikshme, por qëllimi ynë është të lumturojmë blerësit.

Produktet në ofertë janë të larmishme, nisin nga elektorshtëpiaket e mëdha si frigoriferë, lavatriçe, televizorë e deri në ato më të vogla.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech: Ndër produktet e ofertave po veçoj: Televizorin Hundai, e ofrojmë me çmim si asnjëherë më parë. Smartphone Xiomi me çmim special. Frigoriferi Candy, modeli më i shitur vjen me super çmim dhe padiskutim Lavatriçja Indesit, me gjysëm çmimi.

Në një kohë kur blerësit kërkojnë të kursjejnë sa më shumë energji elektrike në banesat e tyre, Gotech ka menduar për ta.

Hario Reçka, drejtor shitjesh në Gotech: Me këto oferta jemi kujdesur që konsumatorët të përfitojnë 360 gradë. Në çdo dyqan do të gjeni ulje të frikshme, mundësi blerje me këste për çdo product dhe mbi të gjitha në këtë kohë krize ju ofrojmë produkte me kursimin më të lartë të energjisë.

Gotech Electronics ofron produkte të markave më të mira ndërkombëtare në 23 dyqane në të gjithë Shqipërinë.

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Email: info@tvklan.al

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/